Kaneberg - rek, röj och annat kul
21.5.2009 17:26:11

Från början tänkte jag ta en lång runda runt Vapnömosse, Oskarström och Sennan men lusten försvann så det blev en runda över Kaneberg med temat rek, röj och lattjo i stället. Det blev en del av allt faktiskt.

 Reket bestod i att hitta stigen från vändplatsen som Johan W har refererat till och röjjet skulle bana den sista lilla vägen fram till grusbacken i en av de övre looparna i Arlösabacken. På plats fanns det ordentligt många viltstigar pga den frikostiga utfodringen så första försöket med en riktigt bra stig slutade halvägs upp i backen längs kanten på ett hygge. Vända om! Jag tror att jag till slut hittade stigen som Johan menade men att sen ta sig de blott 15 metrarna från stenmuren till grusvägen var inte lätt. För ett antal årsedan kastades det ut ett stort antal granplantor på området vilket gör att det är trångt mellan de fyra meter höga granarna. Usch!

Sen blev det Kaneberg. Gul och orange slinga ner till sjön. Riktigt fina! Gul slinga upp igen och tillbaka på samma grusvägsslinga som tidigare, men denna gången ända ner till botten för att ta en toppenfin och torr ridstig till grusvägen runt Enslövs kyrka.

 Hemma!

Tietoja reitistä

Sijainti Kaneberg
Laji Maastopyöräily
Reitin pituus 25,97 km   ( 25972 m )
Kokonaisaika -
Keskinopeus -
Syke Max: - Avg: 145
Reittiä katsottu 1738 kertaa

Korkeusprofiili(Kartalle pistettä klikkaamalla)

Kuvat

Kommentointi väliaikaisesti pois käytöstä / Commenting is temporarily unavailable.

Lataa reitti

Lataa reitti .gpx formaatissa

Linkitä reitti

iframe:
href:
URL:
Muut:
  • Del.icio.us
  • Digg
  • Reddit
  • Facebook
  • StumbleUpon
  • Technorati
  • Google Bookmarks
Takaisin reittilistaan
Copyright © 2010 Tietotalo Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
MathiasP
Reittejä:
62 kpl

Yhteensä:
1 503,9 km